Vaar je voor het eerst mee met de Letterzee?

infomomenten

In deze vreemde tijden hebben we enkele opties extra opties om de school te leren kennen.  We voorzien een online uiteenzetting, waarbij we onze schoolwerking en visie met u delen.  Daarvoor kunt u uw mailadres achterlaten en dan sturen we u de video per mail.

Zondagmatinee
Een drietal keer per jaar nodigen we alle belangstellenden uit op zondag om 10u30.
Na een korte voorstelling ontdekken we de klassen .Hier wordt de dagdagelijkse werking uitgelegd. Nadien kan men bij een lekker aperitief en een hapje honderduit vragen stellen aan het schoolteam. Voor de kinderen voorzien wij een speelhoek.
Openschool instapklas
Ook de kleintjes zelf hebben meer dan recht om de schoolwerking te leren kennen. Een drietal keer per schooljaar organiseren we een openschool instapklas. Het wordt ongetwijfeld een unieke ervaring. Ook mama en papa kunnen een ganse voormiddag in de klas blijven en zien hoe hun oogappel kennis maakt met klas en kinderen. Indien de onderstaande data voor u niet passen, zijn jullie op een ander ogenblik meer dan welkom. Bel ons gewoon om een afspraak te maken 058511744!
Peutertijd
We voorzien een leuk momentje samen met uw peuters, soms een spel, andere keren een bewegingsmoment of knutselactiviteit. Ideaal om wat quality-time door te brengen met uw kind.
Jaartje rond
Wie zich niet kan vrijmaken op de voorgestelde data is natuurlijk ook op alle andere momenten van het schooljaar welkom. Ook dan krijgt u alle informatie en een uitgebreide rondleiding. Dit kan best op afspraak 058511744 of via directie@letterzee.be.
Wanneer mag mijn peuter naar school?
Wanneer je peuter mag instappen kun je via volgende link makkelijk berekenen.
Bereken

inschrijven

Door te kiezen voor onze school, maakt u een fantastische keuze. U kiest immers niet zomaar een school. Een leefschool is veel meer dan een fijne verpakking. Maar dat begreep u natuurlijk al, nadat u onze website doorliep, ons een bezoek bracht, … .
U kan die meteen definitief maken door contact op te nemen met de school of eens langs te komen.

“Wanneer mag mijn kind naar school komen?”,

is door ons de meest gehoorde vraag.
Hierover brengen wij duidelijkheid.

Peuters zijn welkom op onze school vanaf de instapdatum volgend op de dag waarop ze 2 jaar en 6 maanden geworden zijn.
Elk schooljaar zijn er 7 instapdata voor startende peuters:

Instapdata voor peuters

School
verandering

Bij verhuis of schoolverandering kan u op gelijk welk moment inschrijven.

Voorinschrijven kan hier